Bruno Colmant stelt zijn CEO-mandaat ter beschikking om zich volledig aan de private-bankingactiviteiten te kunnen wijden

In maart 2021 nam Bruno Colmant, naast zijn mandaat als CEO, de directe supervisie over Private Banking op zich. Om zich 100% aan die private-bankingactiviteiten te kunnen wijden, heeft hij de raad van bestuur in kennis gesteld van zijn beslissing om zijn mandaat als CEO over te dragen.

Bruno Colmant: "Bij mijn aanstelling in augustus 2019 was er afgesproken dat ik de groep doorde turbulente periode zou loodsen die hij doormaakte. Nu het vertrouwen opnieuw is hersteld, de IT-transformatie de goede richting uitgaat en het bedrijf zonder kleerscheuren uit de Covid-crisis is gekomen, is het tijd om na deze transitieperiode de leiding van onze groep aan een nieuwe leider over te laten. Ik kijk ernaar uit om te blijven bijdragen aan de ontwikkeling van onze groep als hoofd van Private Banking en als lid van het directiecomité en van de Raad van Bestuur.”


De Raad van Bestuur heeft begin maart al de zoektocht naar een nieuwe CEO gelanceerd en zal de nodige tijd nemen om de juiste kandidaat te benoemen. Bruno Colmant zal als CEO aanblijven zolang dat nodig is om een naadloze overgang te garanderen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise.

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services.

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 71,1 miljard euro (op 31.12.2022). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.