Bruno Colmant volgt Philippe Masset op als CEO van Degroof Petercam

Ten gevolge van uiteenlopende standpunten zijn de Raad van Bestuur van Degroof Petercam en Philippe Masset, haar CEO, tot de vaststelling gekomen dat er onvoldoende wederzijds vertrouwen bestond om hun samenwerking te kunnen voortzetten. Beide partijen zijn derhalve overeengekomen om de samenwerking te beëindigen in onderling akkoord. De Raad van Bestuur houdt eraan Philippe Masset te danken voor zijn inspanningen die hij heeft geleverd in het kader van zijn functie en wenst hem veel geluk toe in zijn toekomstige projecten.

De Raad van Bestuur heeft Bruno Colmant unaniem benoemd tot nieuwe CEO van Degroof Petercam, onder voorbehoud van de goedkeuring van de regelgevende autoriteiten. Bruno Colmant is actief in de groep sinds 2015 als lid van de Raad van Bestuur, lid van het Executive Committee en als head of macro research. Met zijn ervaring als manager en als marktspecialist en zijn kennis van de activiteiten van de groep, is hij goed geplaatst om de ontwikkeling van Degroof Petercam te verzekeren in een financiële sector in constante evolutie.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met