Degroof Petercam rondt verkoop Spaanse dochteronderneming af

 

Andbank España S.A.U. ("Andbank España") en Bank Degroof Petercam SA ("Degroof Petercam") hebben de eerder aangekondigde transactie met betrekking tot de overname van Bank Degroof Petercam Spain S.A.U., een volledige dochteronderneming van Degroof Petercam, door Andbank España afgerond.

De institutionele vermogensbeheeractiviteiten van het Spaanse bijkantoor ​ van Degroof Petercam Asset Management NV, gevestigd in Madrid, maken geen deel uit van de transactie en blijven in hun huidige vorm voortbestaan.

25 02 2021 Andbank completes acquisition of Degroof Petercam Spain.pdf

PDF - 391 Kb

Over Andbank España

Andbank España is gespecialiseerd in private banking en vermogensbeheerdiensten. Met €13.065 miljard onder beheer beschikt de bank over een netwerk van bankiers en specialisten met een ruime ervaring in vermogensadvies en -beheer.Een van de belangrijkste pijlers van Andbank España is haar MVO-activiteit die focust op de ondersteuning van verschillende initiatieven voor een betere samenleving. Andbank España werkt samen met verschillende organisaties zoals Cris Contra el Cancer, Fero (Stichting voor Oncologisch Onderzoek) en het Pediatric Cancer Center in Sant Joan de Déu. Het doel daarvan is een bijdrage leveren aan en fondsen werven voor de strijd tegen kanker. Andbank Wealth Management is ook ondertekenaar van de principes voor verantwoord beleggen (PRI) van de Verenigde Naties.

 

 

Arnaud Denis

External Communication, Degroof Petercam

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met