Degroof Petercam benoemt drie nieuwe managing partners in Corporate Finance: Stefaan Genoe, Erik De Clippel en Olivier De Vos

Degroof Petercam heeft Stefaan Genoe, Erik De Clippel en Olivier De Vos aangesteld als managing partner van Degroof Petercam Corporate Finance om de gerenommeerde expertise binnen het team verder te versterken.

François Wohrer, Group Head of Degroof Petercam Investment Banking en Alexis Meeùs, Head of Degroof Petercam Corporate Finance: "Deze benoemingen bevestigen onze vooraanstaande positie in investment banking diensten, in het bijzonder voor middelgrote ondernemingen, en onderstrepen onze groeiambities op het gebied van corporate finance. We zullen onze leidende rol op het gebied van adviesverlening, fusies & overnames en kapitaalmarkttransacties blijven uitbreiden door gebruik te maken van het potentieel van ons multi-business en multi-country model dat onze cliënten effectief echte toegevoegde waarde biedt ".

Stefaan Genoe is zijn carrière bij Petercam begonnen als analist van de Belgische beursgenoteerde ondernemingen en heeft doorheen de jaren ervaring opgedaan in meerdere sectoren. Na een periode als head of Research van Petercam Amsterdam werd hij in 2004 head of Research Petercam Group. ​ Sinds september 2015 is hij head of Sell Side Research van Degroof Petercam. Hij leidde een team van 14 analisten gebaseerd in Brussel en Amsterdam die fundamentele analyses uitvoeren van de beursgenoteerde Benelux bedrijven. Stefaan Genoe is houder van een Master in de Handelswetenschappen aan de KUL (Campus Brussel), specialisatie accountancy.

Erik De Clippel vervoegde Degroof Petercam in 2016 als head of Syndication (Equity Capital Markets en Debt Capital Markets). Daarvoor was Erik meer dan 15 jaar actief bij KBC Securities in opeenvolgende functies als aandelenanalist, hoofd van ECM - Corporate Finance en hoofd van Equity en Debt Syndication. Hij heeft een Master of Science diploma in Electrical Engineering en een postgraduaat in financiën aan de Universiteit van Leuven. Erik is ook Chartered Financial Analyst en bestuurslid van de Belgische CFA-vereniging en van het Flanders Future Techfund.

Na een eerste werkervaring bij de Bank of Tokyo begon Olivier De Vos in 1996 zijn carrière bij Petercam, achtereenvolgens als associate, manager en directeur van Corporate Finance. Sinds september 2015 is hij actief als executive director en managing director bij Degroof Petercam Corporate Finance. Olivier De Vos behaalde een master in Business Engineering aan de Solvay Brussels School of Economics and Management en een master in Intercultureel Management (ICHEC, Brussel, België en Osaka, Japan).

Arnaud Denis

External Communication, Degroof Petercam

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met