Degroof Petercam door Euromoney uitgeroepen tot ‘Belgium’s Best Investment Bank 2019’

Degroof Petercam kreeg de Euromoney Award for Excellence en werd uitgeroepen tot ’Belgium’s Best Investment Bank 2019’ op een ceremonie in Londen.

Degroof Petercam is uitgeroepen tot de ‘Best Investment Bank’ dankzij haar uitgebreide wereldwijde expertise en netwerk binnen de Belgische corporate en investment banking-markt. De jury bestond uit de redactie en journalisten van Euromoney en zij bevestigen, op basis van hun eigen marktkennis en -onderzoek, de toonaangevende positie van de groep met haar unieke aanbod dat een volledig gamma aan financiële adviesdiensten op het gebied van corporate finance en financial markets.

 

François Wohrer, Group Head of Investment Banking bij Degroof Petercam, bij het in ontvangst nemen van de prijs in Londen: “Onze cliënten waarderen het om samen te werken met een beleggingsexpert die niet alleen het allerbeste advies geeft op het vlak van corporate finance, maar die ook in staat is om financiële transacties af te ronden dankzij onovertroffen onderzoeks- en plaatsingscapaciteit. Bovendien laat de combinatie van ons eigen netwerk op mensenmaat in België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje met het internationale netwerk van IMAP ons toe om onze cliënten overal ter wereld van dienst te zijn. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om zowel onze cliënten te bedanken voor hun vertrouwen, als onze teams voor hun engagement.

 

Over Euromoney

De Euromoney Awards for Excellence bestaan al meer dan een kwarteeuw. Zij vormen de hoogste onderscheiding voor banken en investeringsbanken. Vorig jaar ontving Euromoney meer dan 1000 inzendingen voor de Awards van kandidaten van over de ganse wereld. Echter, enkel ondernemingen die hun cliënten de hoogste kwaliteit aan dienstverlening, innovatie en expertise bieden, worden erkend. Met de Awards for Excellence brengt Euromoney hulde aan banken en investeringsbanken die kunnen aantonen dat ze de verschillende diensten van hun bedrijf daadwerkelijk aan hun cliënten leveren. De winnaars zijn echt van wereldklasse door de manier waarop ze geleid worden en door de kwaliteit van de diensten die ze verlenen.   

 

Over Degroof Petercam Investment Banking 

Degroof Petercam Investment Banking biedt een volledig gamma van diensten in corporate finance (fusies en overnames, kapitaalmarkten en advies) en financiële markten (aandelenonderzoek, vastrentende waarden, bemiddeling en derivaten) aan. Het team met 140 professionals, gevestigd in Brussel, Parijs, Lyon, Luxemburg, Barcelona en Amsterdam, bedient institutionele beleggers, bedrijven en ondernemers.

Bob De Leersnyder

External Communication Manager, Degroof Petercam

Alexandra Niehe

Head of corporate communications, Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise.

Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74,3 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise.

Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management (65%) en van zijn historische aandeelhouder CLdN Cobelfret (20%). Degroof Petercam profiteert van de uitgebreide expertise en actiemogelijkheden van het internationale netwerk van Indosuez Wealth Management en de groep Crédit Agricole, de 10e grootste bank ter wereld.

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.