Degroof Petercam verkozen tot Best Liquidity Provider op NYSE Euronext Brussels

Bank Degroof Petercam is voor de achtste keer op rij verkozen tot ‘Best Liquidity Provider’op NYSE Euronext Brussels voor haar prestaties over 2017. Deze award wordt elk jaar toegekend aan de financiële instelling die als beste liquiditeitsverschaffer op de markt heeft opgetreden. Met deze overeenkomsten verbindt de bank zich om beursgenoteerde bedrijven ondersteuning te bieden ​ bij de beursnotering van het bedrijf door te zorgen voor regelmatige noteringen (bij opening, tijdens de beurssessie en bij sluiting van de markt) en voor een kleinere spread tussen bied- en laatkoersen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met