Extel Awards: Degroof Petercam uitgeroepen tot beste fondsenbeheerder in België

Degroof Petercam werd bij de Extel Awards uitgeroepen tot ‘Best Fund Manager’ in België.

60,5% van de stemmen, uitgebracht door 31 vermogensbeheerders en 141 Belgische professionals, ging naar de in Brussel gevestigde fondsenbeheerder.

Hugo Lasat en Jan Longeval, co-CEO's Institutional Asset Management : “We zijn er eerst en vooral trots op dat we door de industrie erkend worden voor onze expertise in onderzoek en asset management. In de top 5 van beste analysten/managers vinden we 4 medewerkers van Degroof Petercam. We zijn er van overtuigd dat dit succes het gevolg is van passie, expertise en langetermijnvisie, ondersteund door onze onafhankelijkheid.

Met onze in-house teams van 17 buy-side equity en krediet analisten en 3 macro-analisten hebben we één van de grootste in-house onderzoeksteams van alle in Brussel gevestigde fondsenbeheerders. Dankzij de inzet van onze ervaren research analisten, portofolio en fondsenmanagers genieten onze cliënten in deze volatiele markten, die te vaak worden gedomineerd door kortetermijndenken, van een duurzame toegevoegde waarde.”

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise.

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services.

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 71,1 miljard euro (op 31.12.2022). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

 

Degroof Petercam
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel