Sylvie Huret, CEO van Degroof Petercam Asset Services, vervoegt het Executive Committee (ComEx) van de Degroof Petercam Group.

Sylvie Huret, CEO van Degroof Petercam Asset Services, vervoegt het Executive Committee (ComEx) van de Degroof Petercam Group om de Asset Services activiteit te vertegenwoordigen.

Sylvie (1966) behaalde een bachelor in de rechten aan de UCLouvain (1986) en een master in de rechten aan de KU Leuven (1989). Ze behaalde daarnaast ook een masterdiploma bedrijfsadministratie aan de IAG (1991).

Ze startte bij Petercam in 1994, na een eerste ervaring aan de balie en in de auditwereld (PwC). Bij Petercam was ze onder andere verantwoordelijk voor performance management, fondsenadministratie, diverse algemene administratieve taken en risicobeheer. In 2010 werd ze benoemd tot vennoot en werd ze CFO en lid van het directiecomité.

Na de fusie van Degroof en Petercam werd Sylvie general counsel op groepsniveau. Nadien ging ze aan de slag bij onze Luxemburgse entiteit als CFO van Banque Degroof Petercam Luxembourg. Sinds 2021 is ze CEO van DPAS.

Degroof Petercam Asset Services ​

Degroof Petercam Asset Services (DPAS) is gevestigd in Luxemburg met ongeveer 120 werknemers. DPAS biedt een compleet dienstenpakket aan dat de volledige waardeketen van beleggingsfondsdiensten dekt: structurering, domiciliëring, centrale administratie, registratie, risicobeheer, governance, toezicht op het distributienetwerk, afdekking van valutarisico’s en ook vermogensbeheer indien de cliënt niet over de vereiste vergunning voor collectief beheer beschikt.

In samenwerking met Banque Degroof Petercam Luxembourg biedt DPAS ook depothoudende bank, custody- en tradingdiensten.

www.dpas.lu

Banque Degroof Petercam Luxembourg

Degroof Petercam Luxembourg is sinds 1987 aanwezig in Luxemburg en stelt meer dan 400 mensen tewerk in drie entiteiten in de regio Cloche d'or: Banque Degroof Petercam Luxembourg S.A., Degroof Petercam Asset Services S.A. en Degroof Petercam Insurance Broker S.A.

Degroof Petercam ​
Trust. Knowledge.

www.degroofpetercam.lu

 

Press contact ​
Adel Nabhan, Chief Marketing Officer
Tel: +352 45 35 45 – 2294
Mobile: +352 621 372 453 ​
E-mail: a.nabhan@degroofpetercam.lu ​
Press website: press.degroofpetercam.lu

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise.

Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74,3 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise.

Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management (65%) en van zijn historische aandeelhouder CLdN Cobelfret (20%). Degroof Petercam profiteert van de uitgebreide expertise en actiemogelijkheden van het internationale netwerk van Indosuez Wealth Management en de groep Crédit Agricole, de 10e grootste bank ter wereld.

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.