Top posities voor Degroof Petercam in 2016 Europese Private Placement League Tables

Private Placement Monitor (PPM) heeft zijn 2016 Private Placement League Tables in samenwerking met Standard and Poor’s (S&P) Rating Services bekend gemaakt. ​ Dealogic maakte eveneens een overzicht bekend van de Europese markt voor private plaatsingen van obligaties. ​

In 2016 namen de private plaatsingen van obligaties in Europa af zowel in aantal transacties als in waarde. Zowel PPM als Dealogic zagen een daling van meer dan 20% in het aantal transacties, en van respectievelijk 37% en 38% in de corresponderende waarde. ​

Degroof Petercam scoort evenwel net als vorig jaar hoog in de rankings. Op basis van het aantal transacties rangschikt PPM Degroof Petercam als nummer 3 in de Benelux en in Europa en nummer 4 in Frankrijk. In de rangschikking van Dealogic bekleedt Degroof Petercam de vijfde plaats in Europa.

Ranking Degroof Petercam
Ranking Degroof Petercam

Alexis Meeùs, Head of Corporate Finance: “Ondanks de geringere activiteit op de schuldkapitaalmarkt in 2016, hebben middelgrote Europese ondernemingen opnieuw hun vertrouwen gegeven aan Degroof Petercam dat hen succesvol bijstond om toegang te krijgen tot de aantrekkelijke private schuldmarkt.”

Gautier Bataille, Head of Financial Markets: ”Onze positie in de top 5 van de klassementen zijn een erkenning van onze expertise in ‘debt capital market advisory’ en onze plaatsingscapaciteit in Europa. Hiermee bevestigen we naar onze klanten dat we de onafhankelijke referentiepartner zijn voor hun kapitaalmarkt transacties.” ​

Voor meer informatie over de methodologie: S&P & PPM: ​ Klik hier | Dealogic: ​ Klik hier

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met