Degroof Petercam ondersteunt de businessclub voor vrouwen ’The Nine’ als corporate sponsor.

'The Nine' werd begin 2021 gelanceerd op initiatief van Georgia Brooks en is een business, sociale en culturele club in Brussel. The ‘Nine’ is gevestigd in de Europese wijk, in een volledig gerenoveerd art nouveau herenhuis. De plek beschikt over een restaurant, coworking ruimtes, vergaderzalen, een bibliotheek en een kunstgalerij. Naast een ontmoetingsplek voor haar leden wil ‘The Nine’ ook een programma van dynamische evenementen aanbieden met conferenties, culturele activiteiten, en workshops in het hart van Brussel, het organiseert ook liefdadigheidsactiviteiten. ‘The Nine' verwelkomt alle genders als gasten en voor publieke evenementen. De officiële opening vond plaats op 9 september. De inschrijvingen zijn beperkt tot 500 leden en deze zijn goed op weg om het quotum te bereiken.

De steun van Degroof Petercam aan dit initiatief weerspiegelt het engagement van de groep om een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de bedrijfswereld te bevorderen. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise.

Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74,3 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise.

Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management (65%) en van zijn historische aandeelhouder CLdN Cobelfret (20%). Degroof Petercam profiteert van de uitgebreide expertise en actiemogelijkheden van het internationale netwerk van Indosuez Wealth Management en de groep Crédit Agricole, de 10e grootste bank ter wereld.

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.