Degroof Petercam versterkt zijn aanwezigheid in de Brusselse rand met de opening van twee nieuwe kantoren

Na de inhuldiging van een kantoor in Wemmel vorig jaar, kondigt Degroof Petercam de officiële opening aan van twee nieuwe kantoren, één in Sint-Pieters-Woluwe en één in Ukkel. Deze twee nieuwe locaties laten Degroof Petercam toe de aanwezigheid van zijn Private Banking activiteiten in de Brusselse rand uit te breiden om zijn cliënten meer flexibiliteit en nabijheid te bieden. Deze twee nieuwe adressen, toegevoegd aan het netwerk van 14 bestaande kantoren verspreid over het Belgisch grondgebied, brengen ons dichter bij onze cliënten in het oosten en het zuiden van Brussel.

Met deze twee nieuwe openingen toont Degroof Petercam zijn wil om een omnichannel strategie te voeren die de ontwikkeling van aangepaste performante digitale tools combineert met een regionaal netwerk van lokale kantoren. ​

Bruno Colmant, CEO Degroof Petercam en hoofd van Private Banking: "In onze Private Banking activiteiten zijn ontmoetingen met onze cliënten een bevoorrecht moment. Het zijn belangrijke momenten voor gezinnen. We zien onze cliënten vaak met hun kinderen. Wij willen hen de grootst mogelijke flexibiliteit kunnen bieden. Het zijn onze cliënten die het kanaal kiezen dat het best aan hun behoeften beantwoordt, hetzij door een aanbod van performante digitale tools, hetzij door hen toegang te geven tot kantoren dicht bij hun woonplaats, waar we hen kunnen ontvangen."

 • Adres van ons nieuw kantoor in Ukkel
  Degroof Petercam – Brussels South
  Hagedoornlaan 1
  1180 Brussel
  E-mail: pb.brusouth@degroofpetercam.com
  Tel: +32 2 662 88 40
 • Adres van ons nieuw kantoor in Sint-Pieters-Woluwe
  Degroof Petercam – Brussels East
  Mechelsesteenweg 455 (de vier armen)
  1950 Brussel
  E-mail: pb.brueast@degroofpetercam.com
  Tel: +32 2 662 89 20

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische verankering dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Zowel particuliere en institutionele investeerders als bedrijven vertrouwen op onze sterke beleggingsovertuigingen en het continuüm van diensten op het gebied van private banking, vermogensbeheer, investment banking en fund servicing.

Op 31 december 2023 bedroegen onze totale klantenactiva €74 miljard. Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië, Hongkong en Canada.

Als werkgever en investeerder creëren wij verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze cliënten te begeleiden met expertise. Degroof Petercam is in handen van Indosuez Wealth Management en van zijn historische minderheidsaandeelhouder CLdN Cobelfret. Degroof Petercam kan steunen op de uitgebreide expertise en het internationale netwerk van Indosuez en de groep Crédit Agricole, de 9e grootste bank ter wereld (The Banker, 2024).

www.degroofpetercam.com
Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

Neem contact op met