Wijziging in het directiecomité van Degroof Petercam

Wijziging in het directiecomité van Degroof Petercam

Brussel – 14 september 2023 - François Wohrer, lid van het Directiecomité en verantwoordelijk voor de activiteit DPIB (Degroof Petercam Investment Banking) zal zijn carrière voortzetten buiten de Bank.

In afwachting van de benoeming van zijn opvolger, is de continuïteit als volgt verzekerd: de Global Markets activiteiten rapporteren aan Hugo Lasat (CEO Degroof Petercam) en de Corporate Finance activiteiten aan zowel Hugo Lasat (CEO) als Hanif Mohamed (Group General Counsel van Degroof Petercam).

 

 

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise.

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services.

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 71,1 miljard euro (op 31.12.2022). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

 

 

 

 

Degroof Petercam
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel